Yhdessä voimme auttaa eläimiä Suomessa

Uskomme vakaasti siihen, että kaikkien tulisi kohdella eläimiä kunnioittavasti lajista riippumatta. Tämän takia teemme yhteistyötä SEY:n kanssa - varmistaaksemme paremman elämän tuhansille eläimille ympäri Suomea. Ota selvää alta kuinka sinä voit auttaa. Eläimet tarvitsevat apuamme.

logo-HMP+sey-logoylpeitä yhteistyökumppaneita

SEY toimii ja vaikuttaa kaikkien eläinten hyvinvoinnin ja kunnioittamisen lisäämiseksi.

SEYn toiminta tähtää siihen, että eläimet voivat hyvin yhteiskunnassamme. SEYn tavoitteena on, että kaikkia eläimiä kunnioitetaan tuntevina ja kokevina yksilöinä ja ihmisten hoidossa olevat eläimet elävät laadukkaan elämän. Toiminnallaan SEY pyrkii erityisesti ongelmien ennaltaehkäisyyn samalla auttaen aktiivisesti myös tällä hetkellä hätää kärsiviä eläimiä monin eri tavoin.

Voit auttaa meitä parantamaan suomalaisten eläinten hyvinvointia tekemällä pienen lahjoituksen.

Auta eläinsuojeluneuvojia lahjoittamalla SEY:lle

annuka

SEY ja HMP tekevät yhteistyötä auttaakseen eläimiä ympäri Suomea.

"Ensimmäisenä online-lemminkinhoitajavälityspalveluna Host My Pet tekee tärkeää työtä mahdollistaakseen hyvää ja välittävää hoitoa lemmikeille, parhaimmille ystävillemme. Kaikki lemmikit eivät kuitenkaan ole yhtä onnekkaita kuin Host My Petin asiakkaat. Suomessa hylätään vuosittain tuhansia koiria ja kissoja. Nyt, varaamalla lemmikinhoitajan Host Me Petin kautta, voit myös osallistua apua tarvitsevien eläinten auttamiseen. SEY tekee työtä parantaakseen eläinten hyvinvointia ympäri Suomea. Olemme todella kiitollisia eläinten puolesta yhteistyöstämme Host My Petin kanssa."

Annukka Seppävuori
SEY:N viestintäpäällikkö

ksenia

Lahjoituksellasi edistät meitä tukemaan eläinten hyvinvointia.

"Eläinsuojeluneuvojana toimiminen on keskeinen tapa puuttua laajalle levinneisiin eläinten hyvinvointiin liittyviin ongelmiin ja ennaltaehkäisevässä työssä eläinsuojeluneuvojien työ on erityisen tärkeää. Eläinsuojeluneuvojat puhuvat eläinten hyvinvoinnista kouluissa, päiväkodeissa, oppilaitoksissa, julkisissa tilaisuuksissa ja mediassa. Ihmiset ottavat SEY:n eläinsuojeluneuvojiin yhteyttä pienissä ja suurissa eläimiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatapauksissa internetin ja puhelimen välityksellä. SEY:n eläinsuojeluneuvojat ovat osallistuneet eläinten hyvinvoinnin valvontaan jo vuodesta 1902 lähtien. Neuvonantajat antavat neuvoa eläimiin liittyvissä asioissa noin 10,000 kertaa vuodessa. Voit auttaa eläinsuojeluneuvojia heidän työssään lahjoittamalla SEY:lle"

Ksenia Peltovuori
SEY:n neuvojatoiminnan koordinaattori

Kuinka lahjoituksesi auttavat eläimiä Suomessa?

SEY:n jäsenyhdistyksen auttavat tuhansia eläimiä joka vuosi. Host My Pet ja SEY varmistavat, että tukesi on arvokasta ja merkityksellistä.

SEYllä on noin 85 vapaaehtoista eläinsuojeluneuvojaa eri puolilla Suomea. SEYn eläinsuojeluneuvojat ovat vuodesta 1902 olleet osa suomalaista eläinten hyvinvoinnin valvontaa ja toimineet kansalaisten eläinsuojelutietouden lisääjinä. SEYn eläinsuojeluneuvojat käyvät saamiensa ilmoitusten perusteella tarkistamassa eläintenpitopaikkoja, joissa epäillään eläintä kohdeltavan huonosti. Suuri osa tapauksista selviää neuvonnalla ja yhteistyöllä eläimen omistajan kanssa. Vakavissa tapauksissa asiat siirretään viranomaisten hoidettavaksi.

Kansalaiset ottavat yhteyttä SEYn eläinsuojeluneuvojiin puhelimitse tai sähköisesti kaikenlaisissa eläinongelmissa, niin pienissä kuin suurissakin. Vuositasolla SEYn eläinsuojeluneuvojat tekevät käyntejä noin 1500 eläintenpitopaikkaan. Neuvoja eläinongelmissa annetaan vuosittain yli 10 000 kertaa.

SEYllä on yli 40 jäsenyhdistystä ympäri Suomen. Jäsenyhdistykset ovat oman alueensa eläinsuojeluasiantuntijoita. Useimmat tekevät töitä kodittomien eläinten sekä luonnonvaraisten eläinten hyväksi ja lisäksi joillakin on oma löytöeläintalo. Yhdistykset järjestävät myös leikkaus-, rokotus- ja tunnistusmerkintäkampanjoita, ruokakeräyksiä ja muita tapahtumia.

SEY uskoo, että eläinten hyvinvoinnin edistämisessä tieto on kaiken perusta. SEY järjestää koulutuksia, toimittaa materiaaleja ja julkaisee tiedotteita. Jäsenlehti Eläinten ystävä käsittelee ajankohtaisia eläinasioita ja eläinsuojelutyötä ruohonjuuritason työstä aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen saakka.

SEY järjestää kampanjoita ja tempauksia ajankohtaisista eläinten hyvinvointiasioista. Vuosittaisen Eläinten viikon kampanjan SEY on järjestänyt jo vuodesta 1959 lähtien.

SEYlle eläinsuojeluongelmien ennaltaehkäisy on tärkeää, ja siksi toiminta lasten ja nuorten kanssa on keskeisellä sijalla. Eläintaitokoulutus ELLU, kouluvierailut sekä Eläinten viikon materiaalipaketti koululaisille lisäävät lasten ja nuorten tietämystä eläinasioista ja eläinsuojelusta.

SEY vaikuttaa eläimiä koskevaan lainsäädäntöön ja päätöksentekoon sekä yleiseen mielipiteeseen. SEY antaa lausuntoja, neuvottelee ja osallistuu eläinsuojelun edustajana työryhmiin ja neuvottelukuntiin. SEY on arvostettu ja asiantunteva yhteistyökumppani.

SEY osallistuu Suomen edustajana EU-eläinsuojelulainsäädännön kehittämiseen Eurogroup for Animals -järjestössä, joka on EU-maiden eläinsuojelujärjestöjen kattojärjestö. SEY on World Animal Protection - järjestön ja Pohjoismaisen eläinsuojeluneuvoston jäsen. SEY osallistuu kansainvälisiin kampanjoihin ja välittää eläinsuojelutietoa kotimaahan.

Lisää SEY:stä

sey-logo

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin ja vaikuttavin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä yli 40 jäsenyhdistyksen ja noin 100 vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan ja -neuvojan voimin.

SEY toimii ja vaikuttaa kaikkien eläinten hyvinvoinnin ja eläinten kunnioittamisen lisäämiseksi. Luonnoneläinten kohdalla ihmisen tulee suhtautua eläimiin kunnioittavasti ja auttaa tarvittaessa apua tarvitsevia eläimiä asianmukaisesti lajista riippumatta.

(SEYllä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa numero RA/2018/733. Lupa on voimassa 01.01.2019-31.12.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.)

© 2017 Host My Pet Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivusto käyttää evästeitä.
Hyväksymme: